Voor het bekostigen van al onze activiteiten, de huur van ons pand en het salaris van ons voorgangersechtpaar is onze gemeente afhankelijk van inkomsten uit giften. Hoewel wij leden en gasten van harte uitnodigen om bij te dragen in de kosten, staat voor ons voorop dat alle giften vrijwillig zijn. Wij kennen dus geen contributie of verplichte bijdrage. Zonder uw bijdrage is het echter onmogelijk om enige activiteit te organiseren!

Ook u kunt ons steunen. Dat kan allereerst door middel van donaties via de offergave/collecte, die elke week in de samenkomst wordt opgehaald. U kunt hierbij contant geld geven, maar u kunt ook gebruik maken van een machtigingskaartje waarbij u de penningmeester machtigt om eenmalig of maandelijks een bedrag van uw rekening af te schrijven. Uiteraard kunt u ook zelf een overschrijving doen via de bank/giro.

Christengemeente De Hoorn is door de overheid erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent voor u dat al uw giften aan onze gemeente aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.
Na afloop van elk kalenderjaar worden er kwitanties gemaakt van de giften die per bank/giro zijn binnengekomen (d.m.v. overschrijving of incassomachtiging). Deze kwitantie kunt u gebruiken bij uw aangifte inkomstenbelasting.
Indien u ook een kwitantie wilt ontvangen, zorg dan a.u.b. dat uw naam en adres-gegevens bij ons bekend zijn. U ontvangt de kwitantie dan automatisch in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar.

Mocht u verder nog vragen hebben over financiele zaken, dan kunt u contact opnemen met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Jeroen Meintjens.

 

Bankrelaties
Algemene giften en betalingen
Rabobank Hoorn-Medemblik
IBAN: NL34 RABO 0376 8802 36  
BIC: RABO NL2U
t.n.v. Christengemeente De Hoorn.

 

Giften tbv huisvesting
ING
IBAN: NL80 INGB 0000 5835 87
BIC: INGB NL2A
t.n.v. Christengemeente De Hoorn.

 

 

Christengemeente de Hoorn is geregistreerd als ANBI waardoor uw giften in de meeste gevallen aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Indien u hier vragen over heeft, zal onze penningmeester deze graag voor u beantwoorden.

Komende weken

Free Choice
dinsdag 17 juli
09:30 - 11:30
Mosterdsteeg 1, Hoorn
Free Choice - avond
woensdag 18 juli
19:00 - 21:00
Mosterdsteeg 1, Hoorn
Free Choice
vrijdag 20 juli
09:30 - 11:30
Mosterdsteeg 1, Hoorn
Samenkomst
zondag 22 juli
10:30 - 12:00
Van Oostzanenstraat 11 Hoorn
Samenkomst
zondag 29 juli
10:30 - 12:00
Van Oostzanenstraat 11 Hoorn

Klik hier voor de volledige agenda.

Voor activiteiten van Hart voor Hoorn: zie de website www.hartvoorhoorn.nl

Ga naar boven